Vernex-P test voor tweetaligheid

Vernex-P is een software tool die u in staat stelt om het taalniveau van tweetalige kinderen (Nederlands en moedertaal) te meten. In zeer korte tijd heeft u een goed gevalideerd oordeel!

Cognitieve tests hebben een belangrijke linguïstische component, die sterk gecorreleerd is met de overall resultaten. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de taal waarin de test wordt afgenomen geen obstakel vormt voor kinderen uit andere culturen. Vernex Test zorgt ervoor dat de kennis van uw patiënt over het Nederlands overeenkomt met die van zijn moedertaal. Zo niet, dan geeft het programma aanbevelingen om dergelijke moeilijkheden te overwinnen.

Het is snel, gemakkelijk in gebruik en biedt duidelijke en betrouwbare resultaten. Vernex Test verbetert de validiteit van uw cognitieve beoordelingen.

Snel in gebruik

Er is vaak weinig tijd voor cognitieve beoordelingen, dus de Vernex-test is snel. Afhankelijk van de patiënt kan dit 5 tot 20 minuten duren. Onmiddellijke resultaten, visuele en intuïtieve interpretatie.

Geen vereiste kennis om het te gebruiken

Het duurt slechts een paar minuten voordat u de Vernex-test hebt uitgevoerd. De test is eenvoudig te gebruiken en de neutrale vraagstelling tijdens het testen garandeert de validiteit van de resultaten.

Duidelijke en betrouwbare resultaten

Dankzij 25 jaar testen zijn de resultaten van de Vernex-test duidelijk en betrouwbaar.

Tips voor tolken

In veel situaties zijn er weinig aanpassingen nodig om de betrouwbaarheid van cognitieve tests te verhogen. De Vernex-test biedt u eenvoudige en effectieve aanbevelingen om precies dat te doen.

Talen

De Vernex-test omvat veel verschillende talen en we werken eraan om meer toe te voegen, om aan alle behoeften van professionals te voldoen.

Demo video

Kijk hier naar een demo video

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter