Prijzen

De exacte prijsopbouw van het Vienna Test System is sterk afhankelijk van uw wensen. Een aantal componenten komt echter in de meeste gevallen terug:

1. Basis software
De verplichte basis software wordt gebruikt voor het invoeren van personen, klaarzetten van testen, testafname, scoren van resultaten, datamanagement en meer.

2. Licentie Dongle
Een USB dongle waarop alle licentie-informatie wordt bijgehouden.

3. Testen
U kiest de door u gewenste testen of testsets. U kunt per afzonderlijke test of testset kiezen voor een licentie voor een bepaalde periode of voor een bepaald aantal afnames.

I. “Licentie voor bepaalde periode”

  • Het recht om een test voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld 1 maand, 1 jaar, 7 jaar etc.)
  • Tijdens deze periode kan de test ongelimiteerd vaak worden afgenomen

II. “Licentie op afnames”

  • Het recht om een test een bepaald aantal malen af te nemen (elk gewenst aantal)
  • Er zit geen tijdslimiet op deze afnames, dus ze vervallen nooit

De keuze voor één van beide modellen hangt af van de intensiteit van gebruik. Bij grotere aantallen is een licentie voor een tijdsperiode vaak voordeliger. Wij rekenen dat graag voor u uit, zodat u altijd de goedkoopste optie heeft.

4. Response Panels en andere input-apparaten
Afhankelijk van de gekozen testen heeft u eventueel een speciaal response panel of een andere input-apparaat nodig. Alle apparaten zijn ergonomisch ontworpen en hebben minder knoppen (en minder afleiding) dan een normaal toetsenbord. Speciaal voor mensen met motorische beperkingen is het zeer aan te raden.

Prijslijst
Het Vienna Test System heeft een uitgebreide prijslijst met alle testen, hardware, speciale ‘packages’ et cetera. Vanzelfsprekend kunt u ook een offerte op maat ontvangen. Daarvoor is altijd even overleg nodig, zodat we uw testsituatie goed in beeld hebben.

U kunt de prijslijst of een offerte ontvangen door contact met ons op te nemen via a.keun@scienceplus.nl. U ontvangt dan een PDF per e-mail.