VTS online

Met VTS Online bent u niet langer gebonden aan plaats en tijd, een computer met internetverbinding is alles wat u en uw testpersonen nodig hebben.

Hoe werkt online testen?

Unsupervised testing
Het Vienna Test System is gehost op een webserver. Vanaf uw computer logt u in als administrator en heeft u het complete testsysteem beschikbaar. Vervolgens kunt u testpersonen invoeren, testen klaar zetten en uitnodigingen versturen. De te testen personen ontvangen dan thuis een e-mail met een link. Deze kunnen ze aanklikken en de test start. De resultaten komen bij u terug via e-mail.

Bij deze vorm heeft u letterlijk ‘geen zicht’ op de testpersoon. Deze vorm wordt regelmatig gebruikt als voorselectie bij wervingstrajecten of als voorbereiding op een gesprek. Tijd kritische testen of testen waarbij response panelen vereist zijn, kunnen niet worden afgenomen.

Supervised testing
Het Vienna Test System is gehost op een webserver. Vanaf uw computer logt u in als administrator en heeft u het complete testsysteem beschikbaar. Vervolgens kunt u testpersonen invoeren en testen klaar zetten. De kandidaten/cliënten doen de test in dit geval bij u op locatie. Daar loggen ze in met een eigen ID en dan start automatisch de juiste test(batterij). De resultaten staan na afname direct in uw systeem. U kunt ook tussentijds de voortgang volgen.

Vrijwel alle testen uit het VTS zijn inmiddels via deze vorm beschikbaar, ook de tijd kritische en de testen met response panelen.

Webdirect testing
U hebt in dit geval het Vienna Test System in het geheel niet nodig. U kunt op de website van SCHUHFRIED direct een test bestellen en afnemen, de resultaten krijgt u als PDF terug per e-mail. Geschikt voor als u slechts heel af en toe een test wilt laten afnemen.

Heeft in u interesse in één van deze online vormen? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.