Wetenschappelijke partners gezocht

Schuhfried, de testuitgever van het Vienna Test System, is continu op zoek naar verbetering van haar testen. Validatiestudies zijn daarin een onmisbaar element, want een testinstrument moet goed gevalideerd zijn.

Wij zijn als vertegenwoordiger van Schuhfried in Nederland en België op zoek naar wetenschappelijke partners, die samen met ons validatiestudies willen doen. Vooral onderzoek in de neuropsychologische hoek heeft onze voorkeur, maar ook op andere terreinen staan we open voor uw suggesties.

We bieden testen op het gebied van aandacht, werkgeheugen, executieve functies, motoriek, reactievermogen en nog heel veel meer. Als u denkt dat u binnenkort onderzoek wilt gaan doen op één van deze terreinen en u denkt daar onze instrumenten bij te kunnen inzetten, neem dan contact met ons op. Als partner kunnen we u uiteraard voorzien van het gewenste testmateriaal, zodat u uitgerust met de juiste tools aan de slag kunt. Ons idee is dat u als onderzoeker en wij als testuitgever er allebei baat bij moeten hebben.

Vanzelfsprekend kan een partnerschap nog meer te bieden hebben. Wellicht heeft u eigen testmateriaal, dat u graag ontwikkeld ziet worden en ondergebracht wilt zien worden in het Vienna Test System. Er zijn meer dan 10.000 systemen actief in de wereld dus u kunt veel mensen bereiken. Verder staan we open voor uw ideeën en initiatieven!

Interesse?

Neem contact op met ons op via mail (a.keun@scienceplus.nl) of bel ons (050-5791270).

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter